Ansök om ekonomisk rådgivning hos JWK Redovisning & Skatterådgivning

Redovisningstjänster Stockholm

Bolagsbildning

Starta nytt företag eller köpa ett lagerbolag? Vi bistår vid bildandet av över 200 företag per år och hjälper dem via tydliga processer. Gör som dessa företagare - Kontakta oss och kom igång snabbt.

Läs mer om bolagsbildning

Redovisning

Vi är en erfaren redovisningsbyrå som hjälper både små och medelstora företag till effektivare redovisning. Få personlig och kompetent hjälp med delar eller hela din redovisning - kontakta oss redan idag.

Läs mer om redovisning

Digital Redovisning 

Spara tid och pengar med smart redovisning direkt i mobilen eller datorn. Med vår tjänst för digital redovisning Mobila Kontoret har du allt du behöver när du behöver det, oavsett var du befinner dig. Kontakta oss och kom igång idag genom att boka en demo.

Läs mer om digital redovisning

Personaladministration

Hjälp med lön, HR eller båda? Det är svårt att ha koll på allt, speciellt i ett mindre företag. Vi ger dig expertråd och bistår med hjälp inom lönehantering, personalfrågor och andra ekonomitjänster. Få mer tid till kärnverksamheten - kontakta oss här.

Läs mer om personaladministration

Bolagsavslut

Svårt att veta hur du ska avveckla och avsluta ditt företag? Likvidation eller företagsförsäljning är de vanligaste vägarna att gå. Vi tar fram det bästa alternativet för din situation, beroende på tidsaspekt och skatteeffekter - kontakta oss här.

Läs mer om bolagsavslut

Skatterådgivning

Skatterådgivning är ett av våra specialområden. Hos JWK hjälper vi dig med skatterådgivning oavsett om du har enskild firma, Handelsbolag eller Aktiebolag. Häng med utvecklingen och lagstiftningen och få ut det mesta möjliga från ditt bolag till lägsta möjliga skatt.

Läs mer om skatterådgivning

Kapitalanskaffning

Nytt kapital skapar nya förutsättningar. Vi optimerar processen med kapitalanskaffning för dig som företagare och entreprenör, från början till slut. Spara tid på att hitta nytt kapital - kontakta oss redan idag.

Läs mer om kapitalanskaffning

Affärsjuridik

Ta det säkra före det osäkra. Vi är ett erfaret team affärsjurister som står redo att hjälpa ditt företag genom en rad olika rättsliga processer. Kontakta oss för att förebygga problem och framtida tvister eller för juridisk hjälp vid problem just nu.

Läs mer om affärsjuridik

Har du frågor?

Skriv gärna till oss, vi svarar så snart vi kan!