Redovisning Norrköping

Driver ni ett företag och behöver få hjälp med er redovisning i Norrköping av en redovisningsbyrå i Norrköping? JWK Redovisning & Skatterådgivning är en redovisningsbyrå och vi arbetar med redovisning i Norrköping. Vi finns i Norrköping och erbjuder olika tjänster för redovisning för företag i Norrköping.

Behöver du:

 • Löpande bokföring
 • Skattedeklarationer
 • Månadsrapporter
 • Årsbokslut
 • Deklarationer
 • Årsredovisningar
 • Bokslutsrapporter
 • Kassaflödesanalyser

Om ni behöver några av dessa tjänster, så kan vi hjälpa er med ert företags redovisning. När vi arbetar med redovisning för något företag, av olika slag, arbetar vi alltid efter att även kunna hjälpa er med det som följer med redovisningen. Här tänker vi på att när vi ser allt underlag för er redovisning i Norrköping, och på många andra orter i Sverige, så ser vi väldigt tydligt och klart vilka som är ert företags mest vinstgivande delar i er verksamhet. Och inte bara det, vi ser också vilka utgifter som slukar vinsten och vad som kanske kan åtgärdas för att minska utgifter som kanske är onödiga.

Så när vi erbjuder redovisning i Norrköping för företag så erbjuder vi även hjälp att göra ert företags ekonomi bättre. Så anlitar du oss, kan du räkna med att vi alltid erbjuder fler tjänster, och hjälp, om ni så vill det. Vi är en pålitlig redovisningsbyrå i Norrköping som alltid arbetar i enlighet med God redovisningssed.

JWK bolagsbildning

Få hjälp med redovisning i Norrköping

Att lägga ut redovisning av ert företag till en redovisningsbyrå i Norrköping är alltid en bra idé, framför allt om det visar sig att ni hellre vill ägna er tid och energi åt ert eget företags kärnverksamhet. Kanske ni är duktiga och driftiga företagsledare? Men kanske inte lika duktiga på just redovisning? Vi är erfarna ekonomer som har arbetat med redovisning i flera år.

Under årens lopp har vi fått en bra förståelse för vilka villkor som företagen i Norrköping har att arbeta med. Det är inte alla som passar att arbeta med redovisning och bokföring. Som tur är, så är detta något som vi kan erbjuda och som kan underlätta för ert företag. Vi arbetar med stor noggrannhet och ansvar för alla våra kunder. När vi utför redovisning för ert företag så har vi alltid ert företags bästa för ögonen. Vi är service-vänliga och ser alltid till att ge det där extra som gör våra tjänster ovärderliga.

Vilka är vi på JWK Redovisning och Skatterådgivning?

Vi som arbetar på JWK Redovisning och Skatterådgivning är ekonomer och har sedan lång tid tillbaka arbetat som konsulter inom företagsekonomi. Företagets startade 1983 i Stockholm. Sedan dess har JWK fått många nöjda kunder, samtidigt som tjänsterna breddades till att handla om skattefrågor, byråkratiska regler och även om hur man som privatperson fyller i en bouppteckning till att kunna skicka in sin redovisning till Skatteverket. Vår redovisningsbyrå är väl renommerad och vi har många nöjda kunder. Vi har blivit mer av partner till dem och ser till att odla goda kontakter till alla våra kunder.

Till oss kommer alla slags kunder som behöver hjälp med sitt företags redovisning, årsredovisning, bokslut, momsbetalningar med mera.

Vi kan även erbjuda:

 1. löneadministration
 2. skapa anställningsavtal
 3. skatteplanering
 4. bolagsbildningar och mycket mer

Därför är det bästa som ni som företag kan göra är att ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver hjälp med så kan vi berätta vad vi kan erbjuda!

Meny