Redovisningsbyrå Liljeholmen

Har ni ett företag och behöver få tag i en redovisningsbyråLiljeholmen i Stockholm och som erbjuder redovisning? Då är ni välkomna till JWK Redovisning & Skatterådgivning, en redovisningsbyrå i Liljeholmen. Vi välkomnar alla slags företag, såsom egenföretagare, aktiebolag, handelsbolag, bostadsrättsföreningar och andra ekonomiska föreningar.

Vår redovisningsbyrå JWK har funnits i över 30 år och startade som ett enmansföretag i Salem, söder om Stockholm. Sedan starten har redovisningsbyrån vuxit och har idag många nöjd kunder. Varför inte bli nöjd kund du med? När vi åtar oss uppdrag som redovisningsbyrå engagerar vi oss gärna i ert företag. Hos oss kommer du att möta stort engagemang med målet att hjälpa ert företag att växa, få ordning på ekonomin och visa på möjligheter till förbättringar.

JWK bolagsbildning

Er redovisningsbyrå i Liljeholmen

Vi som arbetar här har mer än 10 års erfarenhet av redovisning. Förutom att vi är utbildade ekonomer ser vi till att gå vidareutbildning varje år eftersom det är mycket som händer på det här området. Bland annat går digitaliseringen snabbt och vi anpassar våra tjänster efter det senaste som händer på marknaden. För alla våra kunder kan vi erbjuda tjänster av hög kvalitet.

Funderar ni på om ni behöver hjälp med er redovisning i ert företag? Om ni är tveksamma eller undrar över hur vi kan hjälpa ert företag kan vi bjuda på 30 minuters kostnadsfritt möte. Då kan ni ställa era frågor om redovisning till oss på vår redovisningsbyrå på Liljeholmen. Behöver ni redovisning endast då och då? Även det kan vi hjälpa er med, oavsett om ni behöver hjälp med redovisning regelbundet eller endast vid en årsredovisning så kan vi hjälpa er.

Vi hjälper ert företag att växa

Förutom att hjälpa er med redovisning för ert företag kan vi som er redovisningsbyrå i Liljeholmen, även erbjuda flera och breda tjänster.

Vi kan även erbjuda:

  • Löpande bokföring
  • Skattedeklarationer
  • Månadsrapporter
  • Årsbokslut
  • Deklarationer
  • Årsredovisningar
  • Bokslutsrapporter
  • Kassaflödesanalyser

Om ni på ert företag har en god ordning på er ekonomi så får ni bättre förutsättningar för att kunna växa. Med en bokföring får man kontroll på vilka utgifter som man har, vilka intäkterna är och vad man kan kapa utgifter om det är så att ni behöver det. Det är när ni ser vad som kommer in och vad som går ut, som ni kan fatta rätt beslut för investeringar, löner, utgifter och hur ni kan växa som företag. Behöver ni en bättre cashflow? Då kan vi hjälpa er med det. Behöver ni en bättre skatteplanering? Även det kan vi hjälpa er med. Ta kontakt med oss! Vi svarar gärna på alla era frågor.

Meny