Karriär hos JWK

Vill du arbeta med stimulerande i arbetsuppgifter i ett team med kompetenta kollegor?
Hos JWK är personalen vår viktigaste tillgång och vi satsar våra resurser därefter. Vi har 4 schemalagda utbildningsdagar per år varav 3 är gemensamma och 1 är personlig för just dig. Din utveckling är vår framgång. Självklart har vi friskvård, hälsokontroller och tjänstepension.
Är du relativt ny i branschen men vill utvecklas eller mer erfaren men fastnat i den dagliga trallen och kommer inte vidare? I vår organisation finns alltid plats för utveckling för ambitiösa personer och vi har ett konstant behov av nya förmågor.

Under de kommande 3 åren räknar vi med att öppna 2-3 nya kontor och att anställa ett 20-tal personer. Välkommen med din spontanansökan, maila CV och personligt brev till info@jwk.se.

Aktuella tjänster

– Just nu söker vi en redovisningsekonom till vårt kontor i Norrköping.

Praktik

Vi har i stort sett alltid en praktikant på våra kontor. Utav våra idag ca 30 medarbetare så har 9 börjat sin karriär hos oss som praktikanter. Vill du praktisera så ser vi helst att du studerar till civilekonom eller någon form av YH-utbildning till redovisningsekonom. Maila din ansökan till info@jwk.se – vi rekommenderar att du ser din praktikansökan som en jobbansökan, bifoga CV och personligt brev.

Aktuellt

Menu