Bokföringsbyrå Södertälje

Tycker du att det är svårt att få tummen ur och ta hand om bokföring i Södertälje för ert företag? Kanske du älskar ditt arbete i företaget och är duktig på det du gör men varken gillar eller har tid för att ägna dig åt bokföring? Vi på JWK Redovisning & Skatterådgivning finns i Södertälje, har en bokföringsbyrå i Södertälje. Vi erbjuder bokföring i Södertälje för företag av olika slag. Hos oss är du välkommen med förfrågan om vi kan hjälpa er. Ta gärna kontakt med oss så kan vi berätta mer!

Detta kan vi erbjuda:

  • Löpande bokföring
  • Skattedeklarationer
  • Månadsrapporter
  • Årsbokslut
  • Årsredovisningar
  • Bokslutsrapporter
  • Kassaflödesanalyser
  • Rådgivning

Om du behöver någon av dessa tjänster så står vi gärna till ert förfogande. Vi är erfarna ekonomer som har arbetat med bokföring i Södertälje i många år. Förutom att vi är utbildade ekonomer har vi även genomgått vidareutbildning inom bokföring, för att kunna erbjuda så bred tjänster som möjligt.

Vi kan erbjuda 30 minuters kostnadsfritt möte med oss, då du kan berätta vad du skulle behöva för slags hjälp från oss, och då vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa ert företag att växa genom att få ordning på er ekonomi.

JWK bolagsbildning

Växa med bokföring i Södertälje

När ni får en bättre kontroll av er bokföring i ert företag, kommer ni att se vad som drar in intäkter till företaget. Vår bokföring som vi erbjuder i Södertälje kommer att visa er både det och vilka eventuella onödiga utgifter som ni har som kan kapas och som kan göra er ekonomi ännu bättre. Att få till en rejäl vinst för företaget är viktigt så att ni får utrymme för investeringar i företaget.

Att göra produkterna och tjänsterna ännu bättre är viktigt i ett företag. Oftast kräver det finansiella investeringar för att kunna göra dem ännu bättre. Detta är något som vi kan hjälpa er med. Vi på JWK Redovisning & Skatterådgivning har erfarenhet av att ha hjälpt företag att växa sedan vi startade bolaget. Under den här tiden har vi fått viktiga och nyttiga insikter om vad som får företag att växa. Vi är också duktiga på skatteplanering, deklarationer, bokslut med mera.

Om vår bokföringsbyrå i Södertälje

JWK Redovisning & Skatterådgivning har funnits i över 30 år i Södertälje och vi som arbetar med bokföring på denna bokföringsbyrå har alla mer än 10 års erfarenhet i branschen. Vi är kunniga om skatter och kan ge skatterådgivning och allmän konsultation om allt som rör ett företags ekonomi. Idag är vi 19 personer som arbetar på bokföringsbyrån och erbjuder företagare och aktiebolag hjälp med bokföring i Södertälje.

Meny