Bokföringsbyrå Södermalm

Välkommen till JWK Redovisning & Skatterådgivning – er bokföringsbyråSödermalm! Har ni ett företag på Södermalm som behöver bokföring? Vi finns på Södermalm och hjälper egenföretagare, aktiebolag, handelsbolag och större och mindre företag med bokföring.

Vi som arbetar på vår bokföringsbyrå i Södermalm är alla utbildade ekonomer och vi ser till att få vidareutbildning varje år. Det är mycket som händer inom branschen med digitalisering, nya produkter och mycket annat som är viktigt för oss att lära oss och som ger våra kunder mervärde. Det är på det sättet som vi arbetar; för att hjälpa ert företag att växa, bli bättre och att företaget blir starkt med en god ekonomi. Vi brukar erbjuda mer än bara bokföring för våra kunder.

JWK bolagsbildning

Som bokföringsbyrå på Södermalm kan vi erbjuda:

  • Löpande bokföring
  • Skattedeklarationer
  • Månadsrapporter
  • Årsbokslut
  • Deklarationer
  • Årsbokföringar
  • Bokslutsrapporter
  • Kassaflödesanalyser

Bokföring i ett företag är ett måste och ett krav från myndigheterna så det är något som inget företag kan välja bort. Men förutom bokföring finns det många andra ekonomiska instrument som kan få ert företag att bli stabilt, växa och må bra. Vi kan hjälpa er med viktiga nyckeltal så att ni kan mäta utfallet av olika projekt eller satsningar som ni kanske önskar göra i företaget.

Så fungerar vi som bokföringsbyrå på Södermalm

Dessa tjänster är viktiga när ni ska växa som företag. När ni får en bättre kontroll över ert företags ekonomi ser ni också vilka produkter eller tjänster som ger er bra intäkter och vilka utgifter som dränerar företaget på intäkter. Med en bättre kontroll på er ekonomi kan ni fatta bättre beslut gällande företagets investeringar, löner, utgifter och ser vilka möjligheter som ert företag har att växa.

Behöver ert företag och verksamhet en bättre cashflow? Då kan vi hjälpa er med det. Behöver ni en bättre skatteplanering? Även det kan vi hjälpa er med. Vi engagerar oss gärna i ert företag med ett fokus att hjälpa ert företags ekonomi. Så hör av er, ställ era frågor eller få 30 minuters kostnadsfritt möte så ni får svar på era frågor och får veta mer om hur vi arbetar.

Om JWK Redovisning & Skatterådgivning

Vår bokföringsbyrå har funnits i över 30 år och har under den här tiden fått en stor erfarenhet av bokföring och kan vi erbjuda tjänster av hög kvalitet. Vi har sett att företag med en god ordning på sin ekonomi har bättre förutsättningar att växa. Med vår noggranna bokföring får ni en bättre kontroll på vilka utgifter som ni har och vilka intäkter ni har och vilka utgifter som ni inte behöver ha och kan kapa.

Meny