Din bokföringsbyrå i Norrköping

Vi är en bokföringsbyrå i Norrköping som erbjuder bokföring i Norrköping för företag, egenföretagare, aktiebolag och handelsbolag. Alla företag är skyldiga enligt lag att hålla sig med en bokföring, men det är inte givet att alla som är företagare är duktiga på eller ens gillar bokföring. Om ni känner så i ert företag, eller om du är egenföretagare, så är ni välkomna till oss. Vi åtar oss gärna att utföra er bokföring i Norrköping åt ert företag. Oavsett storlek på er verksamhet så kan vi hjälpa er med er bokföring.

Är ni en bostadsrättsförening i Norrköping? Om ni behöver hjälp mer er bokföring för er BRF i Norrköping så kan vi hjälpa även er. Att man inte har tid i sin bostadsrättsförening för en noggrann bokföring i Norrköping, det har vi full förståelse för.

Sedan starten av vårt företag har vi erbjudit många organisationer att utföra en noggrann bokföring. Vi vet hur viktigt det är för företagets ekonomi att hålla sig med en trygg och bra bokföring. Det är det viktigaste underlag som ett företag kan behöva för att fatta bra beslut om sin framtid. Därför utför vi alltid bokföring för företag i Norrköping med största tänkbara noggrannhet och ansvar. Vi vet ju hur viktig den är, den utgör ju grunden för alla viktiga beslut i företaget.

JWK bolagsbildning

Bokföring av duktig bokföringsbyrå i Norrköping

JWK Redovisning & Skatterådgivning har funnits i över 30 år och vi som arbetar här har mer än 10 års erfarenhet av bokföring. Förutom att vi har utbildning som ekonomer har vi även genomgått en vidareutbildning och gör det regelbundet varje år. Det är mycket som händer på detta område. Bland annat går digitaliseringen snabbt, och det kommer nya produkter som underlättar arbetet med bokföring.

Vi erbjuder kvalitet med vår bokföring, samt att vi kan erbjuda flera tjänster såsom:

 • Löpande bokföring
 • Skattedeklarationer
 • Månadsrapporter
 • Årsbokslut
 • Deklarationer
 • Årsredovisningar
 • Bokslutsrapporter
 • Kassaflödesanalyser

Så om du behöver något av detta kan vi hjälpa dig med dessa tjänster. Funderar du på om du behöver hjälp med din bokföring? Vi kan bjuda på 30 minuters kostnadsfritt möte då du kan ställa dina frågor om bokföring till oss på vår bokföringsbyrå i Norrköping. Då kan vi också berätta mer om hur vi kan hjälpa ert företag. Tveka inte att ta kontakt med oss, vi besvarar gärna alla era frågor!

Noggrann bokföring grunden för företagstillväxt

Om ni på ert företag har en god ordning på er ekonomi så får ni bättre förutsättningar för att kunna växa. Med en bokföring får man kontroll på vilka utgifter som man har, vilka intäkterna är och vad man kan kapa utgifter om det är så att ni behöver det. Det är när ni ser vad som kommer in och vad som går ut, som ni kan fatta rätt beslut för investeringar, löner, utgifter och hur ni kan växa som företag. Behöver ni en bättre cashflow? Då kan vi hjälpa er med det. Behöver ni en bättre skatteplanering? Även det kan vi hjälpa er med.

Så avvecklar du bolaget med likvidation

Likvidation kan vara komplicerat och är enkelt uttryckt en strukturerad upplösning av företaget. Detta sker genom att:

 • Bolagets tillgångar förvandlas till pengar
 • Bolagets skulder betalas
 • Eventuellt överskott betalas till aktieägarna

Vi ser till att din likvidation går till på rätt sätt, från början till slut. Det gör vi genom att bistå dig med alla formaliteter och handlingar som krävs för en eventuell likvidation. Vi utser även en kompetent likvidator, vars uppgift är att avveckla aktiebolaget.

Har du frågor om hur du bäst avslutar eller avvecklar ditt företag? Vi tar gärna tid och lyssnar till din situation och ger förslag på en lämplig lösning, oavsett företagets storlek.

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt.

Meny